CRYO-hoito

CRYO T Schock on uutta teknologiaa, jossa lämmitetään ja jäähdytetään hoidettavaa ihon aluetta yhtä aikaisesti. CRYO rasvan jäähdytys ja EMS (eli sähköstimulaatio) ovat samassa laitteessa. Ihonalaiset rasvasolut ovat luonnollisesti herkempiä kylmän vaikutuksille kuin muut ympäröivät kudokset.

Cool Tshock on innovatiivisin ja ei-invasiivisin tapa

  • poistaa paikallista rasvaa
  • vähentää selluliittia
  • kiinteyttää vartaloa ja kasvoja, sekä ihon sävyä ja
  • kiristää ihoa.
  • aktivoi lihaksia
  • lihastulehdusten hoito

 

Apotoosi eli ohjelmoitu solukuolema

Jäähdytykselle altistuminen aiheuttaa rasvasoluissa apoptoosin, joka on luonnollinen, hallittu solukuolema, joka johtaa sytokiinin ja muiden tulehdusvälittäjien vapautumiseen, jotka vähitellen eliminoivat ja kärsivät solut.

Tulehdussolut pilkkovat asteittain rasva-aineita toimenpiteen jälkeisinä kuukausina vähentäen rasvakerroksen paksuutta. Tshock-hoidot tuhoavat rasvasolut ja lisäävät ihon kollageenituotantoa jokaisen istunnon aikana lämpöshokin vuoksi.

Rasvasoluista peräisin olevat lipidit vapautuvat ja kulkeutuvat imusuonijärjestelmässä prosessoitavaksi ja poistettavaksi. Kuolleet rasvasolut poistuvat kehosta noin 14 päivän kuluessa normaalin aineenvaihdunnan kautta.

Mitä on sähköinen lihasstimulaatio (EMS)?

Sähköstimulaatio on tekniikka, jonka tavoitteena on stimuloida lihaksia sähkövirralla, jotta saavutettaisiin määrätty vaste.

Lihasstimuaatiossa (EMS) lähetetään pieniä, matalajännitteisiä sähköimpulsseja lihakseen iholle asetettujen elektrodien kautta, jotta aiheutettaisiin lihaksen supistuminen.

Tällä menetelmällä pystytään vahvistamaan lihaksia.

Varaa aika!

Tervetuloa kauneushoitola Clinic Mairiin

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää uudesta CRYO hoidosta, ja miten siitä voisi olla sinulla apua. Tämä innovatiivinen hoitomuoto on nyt Suomessa ensimmäisenä kauneushoitola Clinic Mairissa!


Clinic Mairi Helsinki

Punavuorenkatu 4, 00120 Helsinki
Puh. 050 311 2278

» Nettiajanvaraus