Esteettiset hoidot - injektiomenetelmällä

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu kosmetologin vastaanoton, lähtötilanteen ja käsitellyn alueen laajuuden perusteella.

Hoitojen hinnat alk. 60€. Tarkat hinnat näet hoitokohtaisesti nettivarausjärjestelmästämme.


Clinic Mairi Helsinki:

Punavuorenkatu 4, 00120 Helsinki
Puh. 050 311 2278

» Nettiajanvaraus


 

Biorevitalisaatio

Ihoa elvyttävä ja syväkosteuttava hoito. Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt.

Biorevitalisaatiohoidossa ihoon (dermis) laitetaan injektiomenetelmällä hyaluronihappoa käyttäen hyvin ohutta ja lyhyttä neulaa. Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho.

Tämä hyaluronihappohoito sopii myös nuoremmalle iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä. Biorevitalisaatiota käytetään silmän ymp. alueen, kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien ihon virkistämiseen. Sis. DMAE - Hyaluronihappoa - 6 Q entsyymia - 16vitamiinia - 27 aminohappoa - 5 nukleiinihappoa

Biorevitalisaation hyödyt                                                                

 •  elvyttää ja uudistaa ihoa
 •  kiinteyttää ihoa ja palauttaa ihon joustavuuden
 •  parantaa ihon väriä ja sävyä
 •  tasoittaa juonteita / kuoppia
 •  tekee ihon nuoremman ja raikkaamman näköiseksi
 •  kosteuttaa tehokkaasti
Varaa aika!

Lipolyysi

Onko sinulla häiritsevää selluliittia tai ylimääräistä rasvaa sinua häiritsevillä alueilla? Lipolyysi on rasvaa hajottava injektiohoito, jossa rasvasoluja poistetaan ihon läpi annettavilla pistoksilla. Lipolyysihoidon teho perustuu deoksikoolihapon kykyyn pilkkoa rasvaa. Lipolyysi poistaa kehosta ylimääräistä rasvaa, nestettä sekä siloittaa selluliittia. Tämän lisäksi lipolyysi parantaa verenkiertoa ja alentaa esimerkiksi ruokahalua.

Lipolyysi – hoitoalueet

 • kaksoisleuka
 • olkavarret (ns. allit)
 • vatsa
 • ulko- ja sisäreidet
 • lantio ja pakarat

Injektiohoidossa käytetty deoksikoolihappo vaikuttaa rasvakertymiin seuraavasti:

 •  hajottaa rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat
 •  lisää rasvoja kuljettavien entsyymien ja lipoproteiinien toimintaa, jotka kuljettavat rasvaa ulos rasvasoluista
 •  stimuloi fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia, joka kiinteyttää kudosta
 •  aiheuttaa kudoksessa kevyen, kontrolloidun tulehdustilan, joka kutistaa ja tiivistää kudosta paikallisesti
Varaa aika!

Musclebig™ serum intensive

Kudosten kimmoisuutta lisäävä intensiivinen seerumi. Esteettinen lääketiede, urheilulääketiede ja kivun hoito. Kaikissa niissä tapauksissa, joissa pyritään lihasmassan kasvattamiseen ja vahvistamiseen, ihon veltostumisen estämiseen ja yleisen palautumisen aikaansaamiseen.

Ainutlaatuinen koostumus sisältäen 22 aktiivista aineosaa, joten se on tehokas lihasten ja ihon elvyttäjä erittäin monipuolisessa käytössä. Sopii myös hyvin urheilijoille ja kehonrakentajille.Hoidon hinta alk.49e

Varaa aika!

Mesoterapia

Mesoterapia-injektiohoito on toimenpide, joka auttaa taistelemaan mm. selluliittia, ylipainoa ja ihon vanhenemista vastaan ilman kirurgin veistä. Mesoterapia suoritetaan pistämällä hyvin ohuilla neuloilla erilaisia vaikuttavia aineita dermikseen.

LIPOTROFIN
Lipotrofin - on Selluliitin ja raskausarpien erikoishoito. Nopeuttaa aineenvaihduntaa, poistaa nestettä, vahvistaa veri- ja lymfa suonia. Sopii myös kylmän couperosan hoitoon.

METABOLITES
Rasvakertymien pienentäminen (liottaminen) lantioiden, vyötärön, vatsan, käsien ja kaksoisleuan alueilla
Turvallinen lipolyysihoito.Metabolites nopeuttaa paikallista aineenvaihduntaa ja poistaa rasvakertymät.Tehokas ja turvallinen - ei sisällä  phosphatidylkoliinia.

Varaa aika!