KASVOHOIDOT

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita Simildiet Laboratoire ja Ericson Laboratoire ionhoitotuotteita.

Simildiet Laboratoire on espanjalainen sarja. Simildiet on erikoistunut mesoterapian lääkekosmetiikan tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Korkelaatuiset tuotteet, innovaatiot ja jatkuva tuotekehitys ovat siivittäneet Simildiet menestystä ja yritys on nykyään läsnä maailmanlaajuisesti.

Ericson Laboratoire on ranskalainen laatukosmetiikkasarja, joka perustuu vahvasti bioteknologiaan. Osa sarjan sisältämistä raaka-aineista pohjautuu Nobelilla palkittuihin tieteellisiin löytöihin, joten hoitojen voi odottaa tehoavan-jopa yli odotusten.

Ericson Laboratoire on vahvasti bioteknologiaan perustuva tuotesarja, jonka tuotekoostumukset pohjautuvat kahdeksaan Sveitsiläisen itsenäisen laboratorion tutkimustyöhön. Nämä laboratoriot ovat täysin keskittyneet etsimää ja testaamaan uusia kehittyneitä raaka-aineita kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Osa käytetyistä raaka-aineista pohjautuu kemian Nobelilla palkittuihin tieteellisiin löytöihin.


Kasvohoitojen hinnat alk. 49€. Tarkat hinnat näet hoitokohtaisesti nettivarausjärjestelmästämme tai hoitolamme hinnastosta.

Mikäli hoitoihin itsessään ei kuulu mekaanista puhdistusta, hierontaa, silmänympäryshoitoa tai hoitavia ampulleja, niitä voidaan lisämaksusta tehdä minkä tahansa hoidon yhteydessä.


Kysy rohkeasti lisätietoja ja apua ajanvaraukseen – räätälöimme juuri sinun ihosi voinnin ja toiveittesi mukaiset hoidot!

Clinic Mairi Helsinki:

Punavuorenkatu 4, 00120 Helsinki
Puh. 050 311 2278

» Nettiajanvaraus


 

Nithya Kollageenihoito

Nithya on uudenlainen kasvojen ihoa uudistava kollageenihoito. Se on ainoa ihon alle injektoitava kollageeni. Toimenpiteiden jälkeen iho muuttuu puhtaammaksi ja paksummaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi. Suositellaan kolme hoitoa 14-21 päivän välein.

Varaa aika!

Kasvohoito oman ihotyypin mukaan

Perushoito joka sopii kaikenikäisille. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, klassinen hieronta, naamio ja loppuvoiteet.

Varaa aika!

ERICSON LABORATOIRE | KASVOHOIDOT

Ericson Laboratoire on ranskalainen laatukosmetiikkasarja, joka perustuu vahvasti bioteknologiaan. Osasarjan sisältämistä raaka-aineista pohjautuu Nobelilla palkittuihin tieteellisiin löytöihin, joten hoitojen voi odottaa tehoavan-jopa yli odotusten

Varaa aika!

Täydellinen kasvohoito

Kosteushoito joka vahvistaa, pehmittää ja tuo uutta heleyttä iholle. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus,Oceathermiehieronta,kosteuttava seerumi, kosteuttava erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Varaa aika!

Hyalax REVITALIZE SKIN

Hyalax sisältää hyaluronihappoa 18mg/ml ja 20mg/ml glyserolia. Hyalax tukee ihon elvyttämistä stimuloimalla luonnollista uudistumista ja kollageenisynteesiä. Se on suunniteltu injektoiduksi pinnalliseen ihokudokseen, parantamaan ihon sävyä ja kimmoisuutta ja toimimaan täyteaineena pienille viivoille.

Varaa aika!

Mikroneulauskynä+kevyt hapotus

Kun haluat kunnon buustauksen kuivalle ja harmaalle iholle, on tämä kaksikko lyömätön yhdistelmä. Hoidon tulokset tuntuvat ja näkyvät vielä viikkoja käsittelyn jälkeen.

Varaa aika!

Kuningatarhoito kasvoille, silmänympäryksille ja dekolteelle

Erikoiskasvohoito vaativalle ja ylellisyyttä arvostavalle aikuiselle naiselle. Vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä, hidastaa ihon ikääntymisprosessia, kiinteyttää ihoa ja saa sen näyttämään sileältä ja nuoremmalta.

Varaa aika!

Kosteuttava ja virkistävä silmänympäryshoito

Silmänympäryshoito kaiken ikäisille. Poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Suojaa ja virkistää silmäympärysalueen ihoa sekä pehmentää pieniä juonteita. Sis. Alkupuhdistus, Oceathermie-hieronta, erikoisnaamio, loppuvoiteet.

Varaa aika!