MESOTERAPIA eli MIKRONEULAUS

Ammattimainen mikroneulaus on on tehokas, veitsetön tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti lisäämällä kollageenin ja elastiinin kasvua. Hoito on turvallinen ja luo pehmeän, kirkkaamman, tasaisemman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Varaa aika!

Mihin mikroneulaus auttaa?

Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä akne- ja raskausarpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. Mikroneulauksella voidaan vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä hoitaa myös hiustenlähtöä. Hoito sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä.

Miten hoito tehdään?

Hoidon alussa iho puhdistetaan ja desinfioidaan. Ihoa rollataan mikroneulausrullalla eli dermarollerilla (joka on aina henkilökohtainen) edestakaisin, jolloin mikroneulausrulla tekee ihoon mikroskooppisen pieniä reikiä. Tämä saa aikaan sen, että iho alkaa korjata ja uudistaa itseään. Kollageenin ja elastiinin muodostus lisääntyy usean kuukauden ajaksi ja siten korjaantumista tapahtuu jopa kuuden kuukauden ajan.

Neulaus tuntuu iholla nipistelynä ja pistelynä. Ennen hoitoa ihoon voidaan käyttää halutessaan myös puudutusta.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 3- 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa, jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, heti hoidon jälkeen iho punoittaa, mutta rauhoittuu pian.

Neulauksen jälkeen huomioitavaa

  • Saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n 12h ajan).
  • Iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
  • Ihon pitää antaa olla rauhassa–et saa koskea käsin ihoosi seuraavaan 6 tuntiin.

Hoitoa ei voi tehdä

  • Jos sinulla on ihotulehdus.
  • Jos sinulla on acne rosaccea (sen hoitamiseen suosittelemme Nlite-laseria).
  • Jos sinulla on keloidiarpia (hoito ei niihin tehoa).
  • Jos sinulla on diabetes.
  • Jos olet raskaana.

Clinic Mairi Helsinki:

Punavuorenkatu 4, 00120 Helsinki
Puh. 050 311 2278

» Nettiajanvaraus


Varaa aika!